Mere håndbryg i Danmark

Det er min drøm at www.brygkompagniet.dk med shop og blog med tiden vil blive stedet, hvor vi håndbryggere samt både hel- og halv professionelle bryggere, vil kunne finde og give guidens og inspiration til hinandens håndbryg.

Selv har jeg brygget i nogle år nu og var begejstret fra dag et. Begejstringen skyldes i vid udstrækning muligheden for at skabe noget, hvor jeg selv har indflydelse på næsten alle parametrer fra start til slut. Dernæst glædes jeg igen og igen af den hjælpsomhed jeg hele tiden oplever blandt bryggere i alle afskygninger.

Min shop-del skal såvidt muligt understøtte de ønsker og tendenser, der vil komme både når det gælder udstyr og når det gælder de forskellige råvarer vi benytter, når vi brygger vores egne øl.

Lørdag den 16. juni 2018 åbner jeg døren til min webshop.

Selvom varesortimentet i første omgang vil være noget begrænset, så vil det løbende blive opdateret. Det vil samtidig give dig mulighed for at melde tilbage til mig med ris og ros og måske endda nogle ønsker til noget du har savnet andre steder, hvor du ellers handler.

Når alt kommer til alt, så udspringer Brygkompagniet af min egen begejstring for ølbrygning og den begejstring vil jeg gerne give mange andre mulighed for at opleve.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.